Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Boekt u via uw werkgever of een andere organisatie, klik dan eerst hier.

Oostenrijk - Wagrain

Waar

Jugendhotel Markushof, Wagrain, Oostenrijk

Voor wie?

16 tot 25 jaar

Wanneer?

Van 28-02-2025 tot 08-03-2025

  Activiteit Periode Prijs
Boek nu Wagrain Ski LESVRIJ 16-25 jaar 28/02/2025 - 08/03/2025 € 1.195,00
Boek nu Wagrain Snowboard LESVRIJ 16-25 jaar 28/02/2025 - 08/03/2025 € 1.195,00

OOSTENRIJK – WAGRAIN – JUGENDHOTEL MARKUSHOF

Minstens 16 jaar zijn bij vertrek.

Het skigebied: Salzburger Sportwelt

Het skigebied Salzburger Sportwelt maakt deel uit van Ski Amadé , één van de grootste skigebieden in de Oostenrijkse regio Salzburg.  Het moderne skigebied telt ongeveer 244 kilometer pistes en 84 skiliften. Het gebied strekt zich uit van 600 m tot 2180 m hoogte. Voor de snowboarders is Absolut Park, het grootste snowpark van Oostenrijk, een echte aanrader.

Meer info over het skigebied? Surf naar https://www.wagrain-kleinarl.at/en/activities/skiing-snowboarding/skiing-snowboarding.html 

Het verblijf: Jugendhotel Markushof

Je logeert in het Jugendhotel Markushof dat direct op de piste Wagrainer Loipe ligt en 5 minuutjes te voet van het dalstation Flying Mozart. De meerbedkamers (3 tot 8 bedden) beschikken over aparte douche en toilet en een knusse zithoek. Fruit en verschillende softdrinks zijn de hele dag door te verkrijgen (inbegrepen in de prijs). Het hotel heeft verschillende animatieruimtes en sportfaciliteiten waar ’s avonds allerlei toffe activiteiten georganiseerd worden. Gratis rodelverhuur en een (oefen)skilift naast de deur maken van dit verblijf een echte Top Vakantie. 

Lesvrije formule

Deze meer zelfstandige vakantieformule is geschikt voor gevorderde ski- en snowboarders vanaf 16 jaar. Je skiet of snowboardt vrij in kleine groepjes, samen met een Top Vakantie-begeleider. Na het skiën/snowboarden wordt een gevarieerd animatieprogramma aangeboden. We verblijven in volpension.

 

 


 

Voor jouw veiligheid is het dragen van een helm verplicht! Polsbeschermers zijn verplicht voor snowboarders. Het is niet toegestaan om buiten de officiële pistes te skiën of te snowboarden.


 

Verplichte documenten:

De originele identiteitskaart vanaf 12 jaar.

De Europese ziekteverzekeringskaart.

Ouderlijke toestemming om het land te mogen verlaten voor -18 jarigen (toestemming goedgekeurd door de gemeente).

Inbegrepen in al onze wintersportvakanties:

De reis per autocar.

Een skipas + de huur van ski-/ snowboardmateriaal voor 6 dagen.

Repatriëringsverzekering (zie Algemene Voorwaarden).

Reis

We reizen heen en terug met de autocar. Meer info over de exacte uren, vertrekplaats, … zal terug te vinden zijn op de vertrekbrief.



Locatie

Jugendhotel Markushof Wagrain , Oostenrijk